niedziela, 27 czerwca 2021

Burger Wege

Cześć..
Dobrodziejstwo naszych czasów sprawia, że możemy kombinować i wymyślać do jedzenia co nam się podoba, poznawać nowe smaki lub odtwarzać wcześniej poznane. Kuchnia wegetariańska w niczym nie ustępuje kuchni tradycyjnej jest równie pyszna. Czas na burgera inaczej, wystarczy bułka grahamka, kotlet weganski z soczewicy może być gotowy a bardziej cierpliwi mogą sami zrobić, pomidory, ogórki kiszone, krążki czerwonej cebuli, papryka świeża lub pieczona marynowana, liście jarmużu albo sałaty pekińskiej. Ketchup do smaku, ostry sos sircha.. Wegetariański ser bo już takie są dostępne czyli zrobione naturalnie bez podpuszczki... Wystarczy bułkę upiec w piekarniku i nałożyć nasze skladniki, jak? Jak pozwala nam fantazja... Unikajcie soli..
Pozdrawiam wszystkich co lubią łasuchować i tych dbających o linie też 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz